Elisabet Vilalta Casas

Sóc Fisioterapeuta i Terapeuta de Shiatsu i entenc el món de la teràpia corporal com un espai íntim on poder acompanyar cada persona a trobar el seu propi camí per a conèixer-se una mica millor.

Intento integrar en les meves teràpies l’eficàcia i practicitat de la ciència occidental, des de la mirada científica, l’avaluació minuciosa i els protocols de tractament que ens ofereix la Fisioteràpia, amb la mirada holística i la creativitat de la ciència oriental. També incorporo elements de consciència corporal i respiració que he après a través de la dansa, la meditació, el moviment creatiu … Cada cos té les seves raons! i per entendre-les, cal acostar-se a ell amb la mirada oberta.

Faig acompanyaments a l’embaràs i el postpart  promovent hàbits de vida i posturals que ens facin sentir millor i viure l’embaràs d’una manera saludable i plena. També treballo amb la fisioteràpia de sòl pelvià i fisiosexologia, perquè un embaràs, un postpart, haver tingut una episiotomia o una cesàrea no tenen perquè deixar-nos seqüel·les de pervida (dolor, incomoditat, pèrdues d’orina…) Tota aquesta sintomatologia es pot tractar i millorar amb fisioteràpia i a més és un camí preciós en el que pots aprendre molt de tu mateixa i del teu cos.

A les sessions terapèutiques dono espai per a conversar, expressar el que se sent, treballar amb tècniques específiques per a cada patologia, buscar allò que està causant un desequilibri en el nostre organisme i adquirir hàbits de vida saludable a nivell físic i mental.

Em pots contactar al 628351144 o al correu info@elisabetvilalta.com i pots consultar més informació sobre com treballo a la meba web http://elisabetvilalta.com