Visites durant l’embaràs i el postpart

Visites al centre

S’ofereixen visites durant l’embaràs, sigui on sigui el seu lloc de part, en les quals es valoren tant els aspectes físics com els psicològics i socials. En aquesta atenció integral tenim en compte cures físiques saludables: alimentació, exercici físic, relacions sexuals, étc. Valorem les proves complementàries que ens porteu i fem l’exploració física. Si voleu us ensenyem a escoltar al bebe i fer autoexploració.

Donem l’espai i l’entorn adequat per a què la dona i/o la parella pugui expressar les seves emocions, desitjos, temences i expectatives.

Visites durant el postpart

Les visites durant el postpart poden ser al centre o al domicili. El postpart és un període intens, bonic i sensible.

Les llevadores us acompanyem tenint en compte el benestar de la mare i el bebé i de l’adaptació del grup familiar. Fomentem el manteniment del vincle afectiu. Es valorarà la involució uterina i les pèrdues vaginals, l’estat del perineu, les mames i el seu procés de pujada de la llet. En el nadó observem l’estat general, el to muscular, el color, la seva força i ganes de mamar, l’evolució del cordó umbilical.

Fem especial atenció a l’alletament matern.

Lactància materna

A Titània sabem que tota dona si ho desitja pot alletar el seu nadó (a excepció d’uns casos molt especials). Si tens dubtes o dificultats t’oferim ajuda professional. Et podem donar suport en casos com dolor intens a l’alletar o escàs guany de pes del bebé. Et donem assessorament en el seguiment d’una relactació, en passar-te de lactància mixta a exclusiva, en bessons, bebès amb malalties. Altres aspectes a tractar: lactància i treball, lactància i embaràs i lactància en tàndem.


PROFESSIONALS: Tere Gonzalo del Moral, Pepi Domíngez Cano, Mireia Monllau Ros, Lluna Orus Covisa.