IOGA DURANT L’EMBARÀS I AMB ELS NADONS

ioga durant l'embaras i amb els nadons

IOGA PER EMBARASSADES

Per a dones soles o també en parella, Un Ioga el cos de la dona durant l’embaràs i per afavorir els moviments i els ritmes de la gestació. Posarem l’atenció sobretot en el vincle i la connexió amb el nadó. Consciència postural, treball de pelvis i sòl pelvià, esquena i cos en general. Dinamiques i meditació en parella. La respiració conscient per l’embraràs i pel part. Tecniques de relaxació.

Aprèn a trobar la teva força!

RESERVA LA TEVA PLAÇA

IOGA MARES AMB NADONS

ioga durant l'embaras i amb els nadons

Un Ioga per disfrutar amb el nostre nadó. Realitzarem dinàmiques que afavoriràn  la recuperació natural del cos, . Serà un bon moment per observar el nostre cos durant el primer any després del part i prendre consciència corporal. Moviments i exercicis especifics per aquesta etapa de la dona,. També adquirir eines com els hipopresius ioguics,  exercicis de perineu, de pelvis i per tancar pelvis. Anatomia femenina.

Observar la psicomotricidad del bebé i moviments que acompanyen i favoreixes. Massatge infantil. Compartir temes de criança.

Respiració consciente, exercicis meditació i relaxació.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

Xerrades al GRUP CRIANÇA I LACTANCIA.

ioga durant l'embaras i amb els nadons

Espai per compartir amb altres mares.

Temes xerrades: Lactancia, criança, porta nadons, la tornada a la feina, la introducció a la alimentació complementaria…

RESERVA LA TEVA PLAÇA


PROFESSIONAL: Anna Santos