Grups de criança compartida.

La criança és un període tendre, bonic i sensible que et convida a connectar amb el present. En la nostra societat actual a vegades no tenim els recolzaments humans que necessitem per viure aquesta etapa d´una manera compartida i és difícil trobar un grup on sustentar-nos, on nodrir-nos.

Aquest va ser el motor perquè neixes la tribu com a idea grup de suport, de tornar als orígens i trobar un entorn de seguretat que ens permeti créixer com a mares i com a pares i ajudar a créixer els nostres nadons amb un entorn segur, de confiança i d’amor.

 

I què fem en aquesta tribu?

És un espai per sentir i expressar les emocions que han nascut en nosaltres, les capacitats i les contradiccions de la maternitat i paternitat, les alegries, les tristeses… Sentiments que poden arribar a ser difícils d’entendre. Un espai on sentir-se cuidada i sostinguda. I també tractem temes com: l’alletament, la introducció d´aliments, les nits amb el nadó, el plor, els còlics, el control d’esfínters, les malalties infantils, les vacunes, les relacions entre els diferents membres de la família, les gelosies entre germans, la sexualitat, l’educació…

En aquesta tribu cada un dels membres és una peça indispensable on tots i totes contribueixen al seu creixement i com a grup, facilitant la connexió amb la seva fortalesa/saviesa interna que li permetrà poder adaptar-se als reptes, dubtes, possibilitats, capacitats que proposa la mateixa maternitat i paternitat.

Trobades de famílies

Espai que té com a  finalitat viure l’etapa de la criança d’una manera compartida. Les trobades es complementen amb xerrades sobre temes concrets d’interès, afavorint l’intercanvi de dubtes i experiències. També per pares i mares que han adoptat un nadó.

Horari:

Divendres de 16h a 18h.