CERCLES DE FEMINITAT SAGRADA

CERCLES DE FEMINITAT SAGRADA®

 

30 NOV 19:00

 • Que són els cercles de dones de Feminitat Sagrada®?Els cercles de feminitat sagrada, són un espai d’intimitat i respecte entre totes les dones que participem.
  Beneficis dels cercles; Alliberar tensions físiques i emocionals, on sortim de la ment per passar a l’acció amb el cos, per gaudir (nos). Potenciant la confiança personal, millorant l’autoestima i benestar personal.Autoregulació emocional i hormonal. Incrementant la regularitat menstrual. Dones que tinguin la menopausa o sequedat vaginal sentiran les millores gràcies als beneficis dels cercles. Connectant amb l’alegria, dolçor i sexualitat de cada una. Ho treballem des de l’apoderament i unió femenina.
 • A qui va dirigit?És un espai per a dones de totes les edats, obert a qualsevol dona que tingui ganes de celebrar dansant la nostra feminitat.
  Dones amb infants fins a 2 anys d’edat, portejant el nadó.
  Per dones embarassades és important tenir en compte que, no tinguin cap contraindicació mèdica per realitzar moviments.
 • Que necessito per venir a un cercle?– Una faldilla llarga (Dansarem descalces, si creus que pots tenir fred, portat uns mitjons)
  -Ganes de gaudir, alliberar i dansar.
 • Quan i on es realitzen?Els cercles de Feminitat Sagrada es realitzen un divendres al mes, durant una hora. Es realitzaran a l’espai Titània- Tascó de 19.00h a 20.00h Vine els mesos que vulguis, els Cercles de Feminitat Sagrada estan sempre oberts! I si vols aprofitar-ne tots els beneficis, et recomano que et regalis un cercle cada mes.
 • Aportació: 15€ per cercle